Guacamole
1 advocado
sap van een halve citroen
1 teentje knoflook
peper en zout
olijfolie
Humus
1 blik kikkererwten
2 teentjes knoflook
peper en zout
olijfolie
Eiermuffin
1Broccoli
150 gr verse spinazie
3 stengels lenteui
4 eieren
Brikje haverroom
peper en zout
provencaalse kruiden
Bereiding:
Stoom de broccoli gaar en snij de spinazie en lenteui zeer fijn. Meng de eieren en de room samen en kruid af met peper en zout en provencaalse kruiden. Meng de groenten bij het eiermengsel. Dit kun je in 12 muffins verdelen. Zet het in een vooverwarmde oven op 180°C 25 a 30 min.
Je kunt hier zeer ruim in varieëren met groenten en desnoods ook met of zonder kaas.
1 advocado
sap van een halve citroen
1 teentje knoflook
peper en zout
olijfolie
Humus
1 blik kikkererwten
2 teentjes knoflook
peper en zout
olijfolie
Eiermuffin
1Broccoli
150 gr verse spinazie
3 stengels lenteui
4 eieren
Brikje haverroom
peper en zout
provencaalse kruiden
Bereiding:
Stoom de broccoli gaar en snij de spinazie en lenteui zeer fijn. Meng de eieren en de room samen en kruid af met peper en zout en provencaalse kruiden. Meng de groenten bij het eiermengsel. Dit kun je in 12 muffins verdelen. Zet het in een vooverwarmde oven op 180°C 25 a 30 min.
Je kunt hier zeer ruim in varieëren met groenten en desnoods ook met of zonder kaas.
Reacties
Een reactie posten